Bel ons! 010 - 426 94 73 |catering@cesant.nl

ONZE DIENSTEN

Onze diensten

U vindt het bij Césant Creatieve Catering uit Schiedam. Wij staan in de regio bekend om onze heerlijke en zeer gevarieerde belegde broodjes. Maar het allermooiste is dat wij deze luxe broodjes bij u komen bezorgen met onze bezorgservice.

Voor 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd!

Smakelijke groet!

Bedrijfsresaurants

Gezonde werknemers, leveren meer op, met minder ziekte en een gezonde toekomst.

De kracht van Césant, uw restaurant cateraar.

‘Van een mooi bord kun je niet eten’, wordt wel gezegd, maar bij Césant geldt zeker het omgekeerde. Door de nadruk te leggen op de presentatie van onze verantwoorde lunchproducten op creatieve wijze, willen we graag iedere klant verleiden om deze smaaksensaties te ervaren…!

Wat wij vooral willen bereiken is lunchgebruikers dagelijks inspireren door het aanbieden van dagverse en verantwoorde producten. Naast de keuze uit dagverse en verantwoorde voeding vinden wij variatie en creativiteit in onze producten even belangrijk.

Als creatieve cateraar voel ik mij hierdoor zeker aangesproken. In een delicatessenzaak leerde ik al vroeg heel precies wat mensen lekker vinden. Deze waardevolle kennis gebruik ik nog dagelijks met veel overgave in de keuze en samenstelling van mijn producten.

Naast de betrokkenheid bij het product bezoek ik graag en veelvuldig (internationale) voedingbeurzen en volg ik met mijn team uiteenlopende workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends in voeding en catering gebied.

Op deze manier kan ik m’n team blijven inspireren en toetsen wat onze klanten in vervoering brengt. Want uiteraard willen we als Césant Creatieve Catering graag een mooie opdracht binnenhalen. Alleen het op de juiste manier invullen van de klantwensen binnen de opdracht vinden we vele malen belangrijker! Ik ga regelmatig met klanten in gesprek over hun wensen en probeer er achter te komen waar zij zich prettig bij voelen en blij van worden. Daar hecht ik veel waarde aan en hierin zullen we blijven investeren.

Césant is door haar ervaring en bedrijfsgrootte zeer flexibel en reageert daardoor direct en adequaat op wensen en vragen van haar klanten.
Ondertussen is Césant uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfs & restaurant cateraar in Rotterdam & omstreken en onderscheiden wij ons van andere aanbieders door vooral directe betrokkenheid. Wij zijn dan wel geen ‘grote’ cateraar maar voelen ons van A tot Z verantwoordelijk voor een project. Luisteren en investeren in de wensen van onze klant en haar gasten staat bij ons voorop! Césant is dan ook dagelijks bezig met een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en de gasten van onze klanten. In dit verband zijn wij bereid steeds een stapje verder te gaan dan de reguliere grote catering organisaties.

Césant heeft op dit moment 8 bedrijfsrestaurants bij verschillende klanten. Hier verzorgen wij dagelijks de lunch en het avondeten, uiteenlopend van 25 tot 2000 lunchgasten per dag. Ook in banqueting kunnen wij voorzien, hiervoor gebruiken wij een online bestelsysteem.

Graag nodigen wij u uit bij een van onze klanten voor een referentiebezoek.

Smakelijke groet, Patrick Verbeek

Partytent huren!

100 m2 – 5 meter hoog – max. 60 personen

Kale huur 950,00 (inclusief vervoer en plaatsing)

Aankleding 450,00 (witte aankleding: sta tafels met witte kleden, sfeervolle verlichting, heaters, buffettafels, 1-taps bar)

Extra’s: specifieke wensen aankleding, Dee Jay, huur aggregaat, audio, vloer etc. alles is mogelijk!

Buffetten

Voor evenement presenteren wij u graag onze Thema Buffetten. Deze zijn gevarieerd van opzet met daarbij ruime keuze uit diverse toetjes. Verkrijgbaar vanaf € 14,95

Gevarieerd eten en kennismaken met nieuwe producten, dat is het idee achter het maandelijks wisselende maandbuffet van Cesant.

Smakelijke groeten!

Heerlijke broodjes

‘Catering is een vak, Creatieve catering is een kunst’

Césant Creatieve Catering uit Schiedam is een bijzonder cateringbedrijf. Wij werken enkel met dagverse producten en proberen deze zo smakelijk en creatief mogelijk te verwerken tot een heerlijk eindresultaat. Wanneer u hard werkt is het van belang om de innerlijke mens ook goed te voeden, echter schiet dit er tijdens de drukte nog weleens bij in. Césant heeft hier de perfecte oplossing voor, lunchvoorziening in de regio Rotterdam!

Lunchplateaus

Zakelijk of privé? Simpel of uitgebreid lunchen?

Wij hebben alles in huis om te voldoen aan uw specifieke wensen. Zo kunt u hier op de website kiezen uit ons uitgebreide assortiment belegde broodjes. Natuurlijk kunnen wij ook lunch plateaus bij u op kantoor of op locatie leveren. Deze smakelijke plateaus bevatten een selectie van onze heerlijkste broodjes, zodat er voor ieder wat wils is.

Zoete trek? Trakteren?

Dagelijks presenteren wij u vers afgebakken koeken, muffins, donuts, gevulde koeken, appeltaart, chocolade taart, brownies en divers (Amerikaans) gebak.

Party

Op zoek naar partycatering in de regio Rotterdam en omstreken?
Dan bent u bij Césant Creatieve Catering uit Schiedam aan het juiste adres! In de afgelopen tien jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de organisatie van evenementen. Inmiddels weten wij precies hoe wij een speciaal moment voor u tot in de puntjes kunnen organiseren, zowel zakelijk als privé.Wordt uw man vijftig, vertrekt uw baas na jaren van trouwe dienst, bestaat het bedrijf tien jaar, gaat u trouwen of heeft u gewoon wat te vieren?

Césant, de beste partycatering uit de regio Rotterdam, heeft tal van mogelijkheden en ideeën voor handen. Dit kan natuurlijk geheel aangepast aan uw specifieke wensen voor deze gelegenheid, het blijft uw feest, maar wel met een speciale Césant touch.
Bel of e-mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek over partycatering. Wij vertellen u graag wat mogelijk is en natuurlijk wat de bijbehorende kosten zijn, voor een fantastisch moment!

Borrel of Receptie

Wanneer mensen om welke reden dan ook samenkomen om te eten en te drinken maken sfeer, kwaliteit en creativiteit vaak het verschil tussen succes en mislukking. Dat geldt zowel voor de dagelijkse lunch in uw bedrijfsrestaurant, als voor de receptie, borrel, kick-off meeting of party die u bij goede gelegenheden organiseert. Mensen zijn terecht bijzonder gevoelig voor sfeer, zijn zeer kritisch als het om de kwaliteit van het gebodene gaat en weten het te waarderen als zij op aangename wijze worden verrast.


De kernactiviteit van Césant is geheel gericht op deze combinatie van sfeer, kwaliteit en creativiteit.

Heeft u hulp/advies nodig mail of bel ons even, wij helpen u graag!

Interesse? Wij maken graag tijd voor u vrij!

NEEM CONTACT OP!