Bel ons! 010 - 426 94 73 |catering@cesant.nl

OVER ONS

Ons dagverse assortiment is gevarieerd, smakelijk en tegelijkertijd zeer betaalbaar

Césant-oprichter Patrick Verbeek heeft zijn ‘roots’ in een luxe delicatessen winkel, waarin hij heel precies leerde wat mensen lekker vinden. “Over smaak valt niet te twisten” wordt wel gezegd, maar dat neemt niet weg dat kwaliteit in hapjes, maaltijden en dranken door vrijwel iedereen heel goed herkend en beoordeeld wordt.

“Maar met kwaliteit alleen ben je er nog niet,” stelt Patrick Verbeek. “Bedrijven en organisatoren van recepties en feesten zoeken naar de juiste formule om van het samenzijn een succes te maken. En zij willen verlost worden van talrijke zorgen die niet tot hun kernactiviteiten worden gerekend. Kortom, catering is een vak. Creatieve catering is een kunst!”

Een receptie in regio Rotterdam en omstreken is dan ook geen enkel probleem voor ons. We serveren de heerlijkste hapjes en tapas en schenken de beste dranken. Het zal niemand aan iets ontbreken, aangezien wij alles voor u verzorgen. Van servies en bestek tot de partytent en het meubilair, zelfs het bedienend personeel nemen wij zelf mee.

 

Onze missie

Onze klanten een dagvers, smakelijk en tegelijkertijd zeer betaalbaar assortiment aanbieden.

Leveren op lokatie

Gratis in Rotterdam en omstreken.

  • “Césant Creatieve Catering verzorgt al jaren de producten in een groot assortiment voor onze kantine naar volle tevredenheid. Onze kantinemedewerkster geeft dagelijks de bestelling door voor de volgende dag en deze worden vers in de ochtend afgeleverd.”
    Jeanine van EwijkOffice manager
  • Césant Creatieve catering verzorgt sinds 2007 naar volle tevredenheid de bedrijfscatering bij ons op locatie. Elke dag hebben we een wisselend aantal medewerkers en klanten die komen lunchen. Césant speelt hier zeer flexibel op in door steeds weer een uitgebreide en gevarieerde lunch aan te bieden, die ter plekke vers wordt klaargemaakt. Van een verse fruitsalade tot uitsmijters naar ieders wens! Wij zijn heel tevreden over Césant.
    Madelon EekhofDirectie Secretaresse, Link Nederland BV
  • “Césant Creatieve Catering is een flexibele en kwaliteit bewuste totaalcateraar met vriendelijk personeel die al jaren onze cateringopdrachten, inclusief events, uitvoert en dagelijks de medewerkers in de kantine voorziet van een wisselend en vers aanbod.”
    Rob BultmanFacility Manager, E.Novation B.V.

In de pers!

Het gezonde bedrijfsrestaurant wint aan terrein! Een bedrijfsrestaurant is vaak (te) veel van hetzelfde. Standaardinrichting, standaardproducten, standaard (te) lage voedingswaardes…
Lees het artikel op pagina 17 & 25.

De Césant belofte

Ons dagverse assortiment is gevarieerd, smakelijk en tegelijkertijd zeer betaalbaar. Wij leveren standaard op rekening (contant in overleg). Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden, of het nu gaat om 10 of 1500 genodigden.

Interesse? Wij maken graag tijd voor u vrij!

NEEM CONTACT OP!