Reden één

ONTZORGEN, WIJ NEMEN DE STRESS UIT UW HANDEN

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reden twee

Over smaak valt wel te twisten!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gezonde werknemers, leveren meer op, met minder ziekte en een gezonde toekomst.

De kracht van Césant, uw restaurant cateraar.

‘Van een mooi bord kun je niet eten’, wordt wel gezegd, maar bij Césant geldt zeker het omgekeerde. Door de nadruk te leggen op de presentatie van onze verantwoorde lunchproducten op creatieve wijze, willen we graag iedere klant verleiden om deze smaaksensaties te ervaren…!

Wat wij vooral willen bereiken is lunchgebruikers dagelijks inspireren door het aanbieden van dagverse en verantwoorde producten. Naast de keuze uit dagverse en verantwoorde voeding vinden wij variatie en creativiteit in onze producten even belangrijk.

Als creatieve cateraar voel ik mij hierdoor zeker aangesproken. In een delicatessenzaak leerde ik al vroeg heel precies wat mensen lekker vinden. Deze waardevolle kennis gebruik ik nog dagelijks met veel overgave in de keuze en samenstelling van mijn producten.

Naast de betrokkenheid bij het product bezoek ik graag en veelvuldig (internationale) voedingbeurzen en volg ik met mijn team uiteenlopende workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends in voeding en catering gebied.

Op deze manier kan ik m’n team blijven inspireren en toetsen wat onze klanten in vervoering brengt. Want uiteraard willen we als Césant Creatieve Catering graag een mooie opdracht binnenhalen. Alleen het op de juiste manier invullen van de klantwensen binnen de opdracht vinden we vele malen belangrijker! Ik ga regelmatig met klanten in gesprek over hun wensen en probeer er achter te komen waar zij zich prettig bij voelen en blij van worden. Daar hecht ik veel waarde aan en hierin zullen we blijven investeren.

Césant is door haar ervaring en bedrijfsgrootte zeer flexibel en reageert daardoor direct en adequaat op wensen en vragen van haar klanten.
Ondertussen is Césant uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfs & restaurant cateraar in Rotterdam & omstreken en onderscheiden wij ons van andere aanbieders door vooral directe betrokkenheid. Wij zijn dan wel geen ‘grote’ cateraar maar voelen ons van A tot Z verantwoordelijk voor een project. Luisteren en investeren in de wensen van onze klant en haar gasten staat bij ons voorop! Césant is dan ook dagelijks bezig met een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en de gasten van onze klanten. In dit verband zijn wij bereid steeds een stapje verder te gaan dan de reguliere grote catering organisaties.

Césant heeft op dit moment 8 bedrijfsrestaurants bij verschillende klanten. Hier verzorgen wij dagelijks de lunch en het avondeten, uiteenlopend van 25 tot 2000 lunchgasten per dag. Ook in banqueting kunnen wij voorzien, hiervoor gebruiken wij een online bestelsysteem.

Graag nodigen wij u uit bij een van onze klanten voor een referentiebezoek.

Smakelijke groet, Patrick Verbeek