Skip to main content
Reden één

ONTZORGEN, WIJ NEMEN DE STRESS UIT UW HANDEN

Voor ons blijft het een geweldig mooie uitdaging samen met onze gasten steeds weer opnieuw grenzen te mogen verleggen op culinair gebied, waarbij specifieke wensen niet uit het oog worden verloren. En uit de enthousiaste manier waarop dit keer op keer ontvangen wordt halen wij veel voldoening, oftewel het smaakt naar meer…!

Reden twee

Over smaak valt wel te twisten!

Als creatieve horeca cateraar voelen we ons hierdoor direct aangesproken. In een delicatessenzaak leerden wij namelijk al vroeg heel precies wat klanten lekker vinden. Deze waardevolle culinaire kennis gebruiken we nog dagelijks met veel overgave in de keuze en samenstelling van ons gevarieerde voedingsaanbod.

Gezonde medewerkers, leveren meer op, met minder ziekte en een gezonde toekomst.

De kracht van Césant, uw restaurant cateraar.

‘Van een mooi bord kun je niet eten’, wordt wel gezegd, maar bij Césant geldt zeker het omgekeerde. Door de nadruk te leggen op de presentatie van onze verantwoorde lunchproducten op creatieve wijze, willen we graag iedere klant verleiden om deze smaaksensaties te ervaren…!

Wat wij vooral willen bereiken is lunchgebruikers dagelijks inspireren door het aanbieden van dagverse en verantwoorde producten. Naast de keuze uit dagverse en verantwoorde voeding vinden wij variatie en creativiteit in onze producten even belangrijk.

Als creatieve cateraar voelen wij ons hierdoor zeker aangesproken. In een delicatessenzaak leerde ik al vroeg heel precies wat mensen lekker vinden. Deze waardevolle kennis gebruik ik nog dagelijks met veel overgave in de keuze en samenstelling van mijn producten.

Naast de betrokkenheid bij het product bezoeken wij graag en veelvuldig (internationale) voedingbeurzen en volgen we met onze teams uiteenlopende workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends in voeding en catering gebied.

Op deze manier kunnen wij onze collega’s blijven inspireren en toetsen wat onze klanten in vervoering brengt. Want uiteraard willen we als Césant Horeca & Catering Groep graag een mooie opdracht binnenhalen. Alleen het op de juiste manier invullen van de klantwensen binnen de opdracht vinden we vele malen belangrijker! We gaan regelmatig met klanten in gesprek over hun wensen om er achter te komen waar zij zich prettig bij voelen en blij van worden. Daar hechten we veel waarde aan en hierin zullen we blijven investeren.

CH&CG is door haar ervaring en bedrijfsgrootte zeer flexibel en reageert daardoor direct en adequaat op wensen en vragen van haar klanten.
Ondertussen is CH&CG uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfs & restaurant cateraar in Rotterdam & omstreken en onderscheiden wij ons van andere aanbieders door vooral directe betrokkenheid. Wij zijn dan wel geen ‘grote’ cateraar maar voelen ons van A tot Z verantwoordelijk voor een project. Luisteren en investeren in de wensen van onze klant en haar gasten staat bij ons voorop! Césant is dan ook dagelijks bezig met een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en de gasten van onze klanten. In dit verband zijn wij bereid steeds een stapje verder te gaan dan de reguliere grotere catering organisaties.

Césant Horeca & Catering Groep heeft op dit moment 8 bedrijfs- en schoolrestaurants bij verschillende klanten. Hier verzorgen wij dagelijks de lunch en het avondeten, uiteenlopend van 25 tot 2000 lunchgasten per dag. Ook in banqueting kunnen wij voorzien, hiervoor gebruiken wij een online bestelsysteem.

Graag nodigen wij u uit bij een van onze klanten voor een referentiebezoek.

Smakelijke groet, Patrick Verbeek

U kunt ons bereiken via evenementen@cesant.nl