Gezonde en inspirerende restaurantconcepten voor een vitale geest

Wat wij doen

Een ontmoetingsplek creëren binnen jouw bedrijf of instelling, waar gasten zich welkom en gewaardeerd voelen, altijd! Waar je intens kunt genieten van een goede kop koffie gemaakt door enthousiaste Barista’s, thee van vers fruit en verse kruiden kunt drinken en waar je kunt kiezen uit unieke huisgemaakte gevarieerde kwalitatieve dagverse broodjes, soepen, sapjes en andere zeer gevarieerde dagverse voedselcombinaties, waaronder ook veel Vega. Voor elk wat wils en waar je advies van ‘real Foodies’ kunt krijgen over wat voeding voor je lijf en geest kan betekenen. In ons bedrijfs- of schoolrestaurant kun je werken, loungen of gewoon lekker ‘aanschuiven’. We willen een inspirerende plek creëren waar je voldaan en met een BIG smile zit waar je een blij lijf én gevoel aan overhoudt zodra je de deur uitstapt.

Césant is door haar ervaring en bedrijfsgrootte zeer flexibel en reageert daardoor direct en adequaat op wensen en vragen van haar klanten. Ondertussen is Césant Horeca & Catering Groep uitgegroeid tot een volwaardig bedrijfs & restaurant horeca cateraar in Rotterdam & omstreken en onderscheiden wij ons van andere aanbieders door vooral directe betrokkenheid.

Wij zijn dan wel geen ‘grote’ cateraar maar voelen ons van A tot Z verantwoordelijk voor een project. Luisteren en investeren in de wensen van onze klant en haar gasten staat bij ons voorop! Césant is dan ook dagelijks bezig met een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en de gasten van onze klanten. In dit verband zijn wij bereid steeds een stapje verder te gaan dan de reguliere grote catering organisaties.

meer info via evenementen@cesant.nl

MET VERRASSENDE SAMENWERKINGEN

Niet alleen voor de koffie

Op unieke lokaties