Skip to main content

Gezonde en inspirerende foodconcepten voor een vitale geest

Wat wij doen

Een ontmoetingsplek creëren binnen jouw bedrijf of instelling, waar gasten zich welkom en gewaardeerd voelen, altijd! Waar je intens kunt genieten van een goede kop koffie gemaakt door enthousiaste Barista’s, waar je thee van vers fruit en verse kruiden kunt drinken en je kunt kiezen uit een unieke variatie van kwalitatief hoogstaande versproducten. Iedere dag word je weer happy van alleen al de aanblik van de creatiefste dagverse broodjes, soepen, sapjes, salades en divers streetfood, waaronder ook verrassend veel vegetarisch lekkers. Voor elk wat wils en waar je advies van ‘real Foodies’ kunt krijgen over wat voeding voor je lijf en geest kan betekenen. In ons bedrijfs- of schoolrestaurant kun je relaxt doorwerken, loungen of gewoon lekker ‘aanschuiven’. We willen een energieke en inspirerende plek creëren waar je die BIG smile niet meer van je gezicht af krijgt en je iedere dag weer met een gelukkig en voldaan gevoel naar buiten stapt.

Flexibel en korte lijnen

Césant is door haar ervaring en bedrijfsgrootte zeer flexibel en reageert daardoor direct en adequaat op wensen en vragen van haar klanten. Ondertussen is Césant Horeca & Catering Groep uitgegroeid tot een volwaardig bedrijfs & restaurant horeca cateraar in Rotterdam & omstreken en onderscheiden wij ons van andere aanbieders door vooral directe betrokkenheid.

Wij zijn dan wel geen ‘grote’ cateraar maar voelen ons van A tot Z verantwoordelijk voor een project. Luisteren en investeren in de wensen van onze klant en haar gasten staat bij ons voorop! Césant is dan ook dagelijks bezig met een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en de gasten van onze klanten. In dit verband zijn wij bereid steeds een stapje verder te gaan dan de reguliere grotere catering organisaties.

meer info via evenementen@cesant.nl