Skip to main content

Césant staat voor vers beleving en creatief ondernemerschap in de foodsector met een hoog hospitality gehalte.

Mijn ‘roots’ ligt in een luxe delicatessenwinkel, waarin ik heel precies leerde wat mensen lekker vinden. Maar met kwaliteit alleen ben je er nog niet, ‘het oog wil ook wat’. De presentatie van voedsel en ook de informatie over ‘wat men krijgt voorgeschoteld’ vinden mensen minstens zo belangrijk. 

Eten en drinken wordt immers steeds hipper, vooral onder de jongere generaties is het bijna een deel van de eigen identiteit. Inspelen op de veranderende wensen op food gebied zie ik als een mooie uitdaging die heel goed past bij mijn creatieve instelling. Hiermee wil ik onderscheidend zijn in mijn vakgebied.

Mensen blijven op zoek naar ruimtes waar ze elkaar kunnen ontmoeten en ze ook meteen ‘iets’ kunnen nuttigen. Césant geeft hier gehoor aan door veel gezonde en eerlijke producten op creatieve wijze aan te bieden, direct inspelend op de wensen van de diverse doelgroepen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het aanbieden van gezonde voeding zorgt voor vitalere mensen. Maar ook dat dit naast een flinke boost energie ook een positieve mindset geeft. Immers, bewuste keuzes die bijdragen aan een gezond sterk lichaam en aan een betere wereld, daar wordt toch iedereen blij van!

Met het afstoten van mijn broodjes bezorgservice (Césant Catering B.V.) wil ik meer gaan focussen op het uitbreiden van onze groeiende business; Event Catering en het vol passie opzetten van gezonde bedrijfs- en schoolrestaurants met producten die passen bij de doelgroep en identiteit van het bedrijf/instelling. 

Césant Horeca & Catering Groep
Patrick Verbeek