Skip to main content
Brasserie Portpark is geopend vanaf 08.00 uur tot 15.00* uur voor

ONTBIJT – LUNCH – BORREL – EVENEMENTEN

Locatie: Seattleweg 11 in Pernis (Rotterdam) – volg havens 2801

Césant @ Brasserie Portpark

Niet alleen voor de lunch!

Tevens af te huren voor evenementen en partijen in de avond en het weekend (max. 350 personen). Offertes op maat aan te vragen via portpark@cesant.nl t.a.v. Lenny Reijnierse.

BRASSERIE PORTPARK

De locatie Portpark Pernis is een unieke plek, het ligt pal langs de A15 net voor het grote Rotterdamse havengebied waar het allemaal gebeurt. Het voormalige ECT terrein heeft een lange historie voor de havens van Rotterdam. De meeste bedrijven op het Portpark hebben dan ook een connectie met de haven. Dit past Césant goed. Als relatief klein horeca-cateringbedrijf opererend in Rotterdam e.o. zijn wij gewend om onze mouwen op te stropen! Wij zijn dus een echte regionale partij met directe betrokkenheid en bekendheid in het Rotterdamse.

Brasserie Portpark is onze nieuwste aanwinst, een moderne horeca-dagzaak met een rustieke uitstraling. Door robuuste lange houten tafels met comfortabele stoffen fauteuils op een stoere betonlook vloer te plaatsen zijn we gegaan voor een moderne – landelijke sfeer. Op onze Chesterfieldbanken pal onder een grote olijfboom kunt u heerlijk loungen en bijpraten met een kopje Italiaanse barista koffie.

Césant wil haar gasten een plek bieden waar zij met (zaken)relaties kunnen afspreken om te vergaderen, werken, mooie zakendeals te sluiten of om gewoon even te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een eigentijdse ontspannen ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje.